01/19/2019

Over

Over Expat Centrale

Expat Centrale is een nieuwswebsite geschreven door professionals voor professionals. Expat Centrale is een nieuwe website op het gebied van financieel en politiek nieuws. Onze professionals komen zelf uit het werkveld en willen graag het algemene nieuws met onze lezers delen. Door het delen van nieuws met onze lezers willen we graag onze kennis delen, maar ook nieuwe kennis vergaren. Wij horen graag uw mening.

Expat Centrale bestaat uit een driekoppig team met aan het hoofd Sander Mennen.  Sander Mennen (1977) is oprichter, Editor in Chief en uitgever van Expat Centrale. Geboren en getogen in Utrecht en vader van een dochter: Isabella.

Na zijn studie ICT & Mediatechnologie besloot Sander ervaring en kennis op te doen in het werkveld. Zo hij heeft hij enkele jaren bij een mediawebsite gewerkt waar hij zich bezig hield met de vormgeving van de website. Na enkele jaren besloot Sander dat het tijd was voor een nieuwe stap in zijn carrière en heeft zich omgeschoold tot financieel adviseur. Door de huidige ontwikkelingen binnen onze economie besloot Sander een online platform te starten waar hij financieel en politiek nieuws kan delen en zo is Expat Centrale ontstaan.

Doordat Sander een fulltime baan heeft merkte hij dat het lastig was om beiden bedrijven te combineren. Uiteindelijk plaatste hij een advertentie en op deze manier is Rolf Polse bij Expat Centrale binnen gekomen. Rolf Polse is 28 jaar oud en is geboren in Leende, in zijn studententijd is hij verhuisd naar Den Bosch waar hij de studie communicatie heeft gevolgd. Naar het behalen van zijn diploma ging hij op zoek naar een baan en zag de vacature van Sander. Ondertussen zijn ze helemaal op elkaar ingespeeld en willen ze Expat Centrale uit laten groeien tot een online platform waar zakelijk en politiek nieuws wordt gedeeld. Maar waar tevens lezers ook hun eigen inbreng kunnen geven. 

Sinds kort is ook Laura Droonen onderdeel van Expat Centrale, deze ICT studente zit momenteel in haar eerste jaar en gaat zich richten op het uiterlijk van de website. Laura Droonen is maar liefst 20 lentes jong en wil later graag haar eigen ICT bedrijf beginnen. Door haar stage bij Expat Centrale hoopt ze meer kennis van de ICT branche te vergaren.